March 20, 2019

Ja sa rulli rulli rulli rulli rulli juusturulle

Ma ei tea, kas ühes kokandusblogis peaksid asjad nii lihtsalt käima, aga ega siin midagi erilist parata ka pole, sest kes see mind ikka minu enda blogis takistada saab?

Ühesõnaga, tahtsin lihtsalt ühte lollikindlat retsepti jagada, millega ma kogemata hakkama sain ja mida ma kindlasti veel ja veel teen.

Lehttaigen õhukeseks, peale tomatipasta🍅 või ketšup, sinna peale omakorda mozzarella, mille maitsestad näiteks vahemere ürdisegu või pitsamaitseainega ja asi ahju!

Ah jaa, kõigepealt muidugi tuleb asi rulli keerata ja see rull umbes sentimeetri laiusteks ribadeks lõigata, alles siis paned asjad ahju! Nii umbes 200° juurde ja umbes 5 minutiks või kuni sulle tundub, et söödavad on.

Tean, et hästi loll nali, aga kogu see 5 minutit, mil ma seda postitust kirjutasin, kumises mul peas pealkiri, et ei lähegi juudid ahju. Aitäh, Eesti ajakirjandus..

Igal juhul, andke mulle see südametu nõmedus andeks ja vaadake parem mu nunnusid juusturulle!

Instagrami jälgijad vist teavad juba, aga ma kaaperdasin mõneks ajaks Delimano Instagrami konto, kust suure tõenäosusega leiab lähipäevil veel selliseid laiskvorstile sobivaid retsepte, kel huvi!

SHARE:
Paksuke.ee 2 Replies to “Ja sa rulli rulli rulli rulli rulli juusturulle”
Paksuke

COMMENTS

2 thoughts on “Ja sa rulli rulli rulli rulli rulli juusturulle

    Author’s gravatar

    nõme retsept ja debiilne blog. pista ennast ahju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *