January 23, 2019

Nunnu idee peolauale ja põgusalt sellest, mis blogi see selline üleüldse on

Kes mu Instagrami jälgivad, siis teie olete seda retsepti juba näinud, aga ega samas topelt ei kärise ju. Ja kes arvasid, et see on virisemisblogi, siis nüüd on see hoopis kokandusblogi. Ja homme on võib-olla midagi muud. Trenniblogi näiteks. Võib-olla hoopis blogi ajaloo- või putukahuvilistele.

Igal juhul, mõni aeg tagasi selgus, et ma olen kuskil endale teadmata pea andnud, et ma kirjutan siin blogis ainult ja ainult kaalust. Nüüd olete igal juhul hoiatatud ja ei pea enam keegi suurest üllatusest minestama, kui ma ühel toredal päeval järsku midagi sipelgatest kirjutan.

Aga nüüd rõõmsalt retsepti juurde. Jalgratast just ei leiutanud, aga klassikalistele täidetud munadele sai hea vaheldus küll.

Munad on roosad tänu peedimahlas peesitamisele, kuid vabalt võib nad värvida ka näiteks kurkumiga kollaseks või mõne toiduvärviga kasvõi roheliseks. Värvist olenemata passivad peolauale hästi. Või minu näitel hoopis lihtsalt pidulikuks hommikusöögiks.

Peenestasin kergelt avokaado koos spinati ja munakollastega. Ja maitseks sai täidis meresoola, kuivatatud sibulat ja sidrunipipart. Tõsiselt mõnus maitsekooslus.

Muide, praegu siin seda kirja pannes mulle meenus, et üks teine hea variant, mida olen maitsnud, on munakollaste segu toorjuustuga. Imehea!

Kes klassikalisele munakollase, majoneesi ja sinepi variandile vaheldust otsivad, siis soovitan kindlasti proovida.

SHARE:
Paksuke.ee 2 Replies to “Nunnu idee peolauale ja põgusalt sellest, mis blogi see selline üleüldse on”
Paksuke

COMMENTS

2 thoughts on “Nunnu idee peolauale ja põgusalt sellest, mis blogi see selline üleüldse on

      Author’s gravatar

      Peedimahlaga läheb kiiresti, neid hoidsin mingi poolteist tundi, siis lõikasin lahti ja eemaldasin munakollase ning panin poolikud uuesti korraks peedimahla tagasi. Muidugi võib kauem hoida, siis jääb värv intensiivsem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *